Floorify ondervloer

Heb je besloten om een vloer van Floorify aan te schaffen? Dan heb je natuurlijk ook een Floorify ondervloer nodig. Ook daarvoor kun je terecht bij Issa Vloeren!

Waarom zijn Floorify ondervloeren nodig?

Voordat een Floorify vloer geïnstalleerd kan worden, moet er eerst een Floorify ondervloer geplaatst worden. Deze ondervloer heeft meerdere functies:

 • Egalisatie: Een Floorify ondervloer vangt zowel kleine hoogteverschillen als eventuele voegen in de ondergrond op. Hierdoor ben je verzekerd van een strak, vlak eindresultaat. Voor een 100% garantie adviseren wij om altijd te egaliseren zoals bij alle vloeren
 • Schokabsorptie: Floorify ondervloeren hebben een schokabsorberende werking die de impact resistentie van je vloer verhoogd en zorgt voor een optimaal loopcomfort.
 • Eliminatie van gekraak: Ook zo’n hekel aan krakende vloeren? Met een Floorify ondervloer hoef je je daar geen zorgen over te maken, omdat er geen zand of vuil met de onderzijde van de vloer in contact kan komen.
 • Geluiddemping: Met een ondervloer van Floorify realiseer je een geluidsreductie van 21 Db. Ideaal voor als je op een verdieping woont! Je onderburen hebben dan geen last van je.

Hoe plaats ik een Floorify ondervloer?

Een Floorify ondervloer is slechts 2 millimeter dik en vrij makkelijk te plaatsen. Er is echter wel wat voorbereiding vereist. De ondergrond, ook wel de dekvloer genoemd, moet volledig geëgaliseerd zijn. Daarnaast dienen eventuele restanten van pleisterwerk, verf, lijm of olie verwijderd te worden en moet de ondergrond goed gestofzuigd zijn. Zodra dat gedaan is, kan de Floorify ondervloer gelegd worden. We raden aan om in de linkerhoek van de ruimte te beginnen; daar rol je de eerste strook van de Floorify ondervloer uit. De stroken dienen naast elkaar geplaatst te worden en mogen niet overlappen.

Floorify ondervloer kopen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Als Floorify dealer hebben we bij Issa Vloeren voor elke toepassing de juiste Floorify ondervloer. Wil je de installatie van de ondervloer (en eventueel van de Floorify vloer zelf) aan een professional uitbesteden? Ons eigen legteam doet dit graag voor je! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?