Porcelaingres

Ben je op zoek naar een vloer waar echt op geleefd kan worden? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in ons assortiment van Porcelaingres tegelvloeren. Deze schitterende vloeren zijn niet alleen bestand tegen veelvoorkomende huiselijke ongelukjes, maar kunnen ook zonder problemen in winkels en kantoren geplaatst worden.

Waarom een vloer van Porcelaingres?

Porcelaingres combineert de warme look en feel van een echte houten vloer of de strakke uitstraling van een betonvloer met het ultieme gebruiksgemak. Deze tegelvloeren zijn volledig vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en in tegenstelling tot veel houten vloeren is Porcelaingres 100% waterbestendig. Dat maakt ze niet alleen bijzonder geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes, ze kunnen ook zonder problemen met water worden schoongemaakt

Ons Porcelaingres assortiment

Issa Vloeren biedt een ruim assortiment Porcelaingres. Zo kunt je kiezen voor een van de vloeren uit de Porcelaingres Planken collectie of de Porcelaingres tegel collectie. De Porcelaingres Betonlook serie is perfect voor industriële interieurs Heb je de Porcelaingres in de Ceppo al gezien?

Porcelaingres kopen? Kom langs bij onze showroom in Alkmaar en Amsterdam

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van tegelvloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen van Porcelaingres laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je tevens gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te leggen. Met Issa Vloeren en Porcelaingres ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?