Arte Manovo: Een Eclectische Behangcollectie Geïnspireerd op de Afrikaanse Savanne

Arte Manovo is een behangcollectie geïnspireerd op het grootste nationaal park in Centraal-Afrika, Manovo. De collectie biedt een eclectische mix van botanische prints, geometrische vormen en effen patronen. De gebruikte jacquardtechniek weeft verschillende kleuren papier in elkaar waardoor een abstracte, fotografische weergave van de Afrikaanse savanne ontstaat. Horizontale en verticale effecten wisselen elkaar af wat zorgt voor spanning en reliëf.

Creëer Een Afrikaanse Sfeer in Jouw Interieur

Met Arte Manovo haal je de sfeer van de Afrikaanse savanne in huis. De behangcollectie biedt een prachtige mix van kleuren en patronen, waardoor er voor iedereen een passende keuze te maken is. De abstracte tekeningen geven een bijzondere en unieke uitstraling aan de ruimte en zijn perfect te combineren met verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Bezoek Onze Showroom voor Persoonlijk Advies

Wil je meer weten over de Arte Manovo behangcollectie of wil je het behang graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek de mogelijkheden van Arte behang. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Kies voor een eclectische en unieke uitstraling met de Arte Manovo behangcollectie van Arte bij Issa Vloeren.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?