Issa Selected Ibiza Raw Oak

Issa Vloeren heeft met de Issa Selected Ibiza Raw Oak collectie een unieke collectie gecreëerd die zich richt op de rauwe uitstraling van houten vloeren, zoals oude vloeren die eruit zien als een middeleeuws schouwspel. De collectie omvat onder andere ruige visgraatvloeren en eiken planken die afkomstig zijn van oude treinwagons, wat zorgt voor een authentieke uitstraling.

Bij de Raw Oak collectie worden traditionele tapisvloeren gebruikt die door de parketteurs van Issa Vloeren met veel zorg en aandacht worden gelegd. Het leggen van tapisvloeren is een arbeidsintensief proces, maar het resultaat is een duurzame en prachtige vloer die lang meegaat. De vloeren worden gelegd met smalle, massieve houten stroken in verschillende patronen, zoals visgraat- en blokpatronen.

Het selecteren van het juiste hout en de manier waarop de planken worden bewerkt en afgewerkt, wordt bij Issa Vloeren met veel geduld en liefde voor de natuur uitgevoerd. Het eindresultaat is een vloer die perfect past bij de persoonlijkheid en stijl van de klant en die een warme, uitnodigende sfeer creëert in elke ruimte.

Eiken tapis vloeren

Eiken tapis vloeren zijn een tijdloze keuze voor elk interieur. Tegenwoordig worden deze traditionele vloeren echter vaak in een modern jasje gestoken om een eigentijdse uitstraling te creëren.

Moderne eiken tapis vloeren hebben vaak bredere en langere planken dan traditionele tapis vloeren, waardoor ze beter passen in een modern interieur. Daarnaast worden er vaak verschillende afwerkingen gebruikt, zoals grijstinten of whitewash, om een eigentijdse look te creëren.

Eiken tapis vloeren zijn een duurzame keuze en gaan lang mee. Ze zijn geschikt voor elke ruimte in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer en van de keuken tot de hal. De vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen indien nodig worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt.

Als je op zoek bent naar een unieke vloer met een rauwe uitstraling, dan is de Issa Selected Ibiza Raw Oak collectie van Issa Vloeren zeker de moeite waard om te overwegen. Door de combinatie van tapisvloeren en een ruige uitstraling krijg je een prachtige vloer die bijdraagt aan een warme en authentieke sfeer in je interieur. Kom naar onze winkel en laat je inspireren door onze collectie eiken tapis vloeren in een modern jasje. Wij heten je van harte welkom en staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte vloer!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?