Moduleo Layred

Moduleo LayRed is de sterkste vinylvloer van Moduleo en ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden voor woning en kantoor

Waarom een Layred?

Moduleo LayRed is een revolutionair type PVC vloerbedekking dat bekend staat om zijn innovatieve design, duurzaamheid en uitstekende akoestische eigenschappen. Het is een meerlagige vloerbedekking met een ingebouwde ondervloer, die zorgt voor extra comfort en geluidsabsorptie.

Deze vloer is verkrijgbaar in verschillende stijlen, patronen en kleuren, zodat je altijd een vloer kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. De vloeren zijn eenvoudig te installeren en zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

De unieke samenstelling van deze pvc vloer zorgt voor uitstekende prestaties, waaronder een hogere slijtvastheid, geluidsdemping en waterbestendigheid. De vloeren zijn bestand tegen vocht en kunnen ook worden geïnstalleerd op vloeren met vloerverwarming.

Comfort van zwevend PVC

Moduleo LayRed vloeren zijn ook uitstekend geschikt voor geluidsabsorptie. De geïntegreerde ondervloer zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie, waardoor de vloeren perfect zijn voor ruimtes waar geluidsoverlast een probleem kan zijn, zoals appartementen of kantoren.

Moduleo LayRed vloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming. De vloeren hebben een zeer lage warmteweerstand, wat betekent dat ze de warmte van de vloerverwarming snel en efficiënt kunnen overdragen naar de ruimte. Dit maakt ze een energiezuinige keuze voor koudere maanden.

Moduleo Layred kopen? Kom langs bij onze showroom!

Bij Issa Vloeren bieden wij een uitgebreide collectie van Moduleo vloeren. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste vloer voor jouw situatie en behoeften. We nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Alkmaar of Amsterdam, waar je onze uitgebreide collectie van Moduleo vloeren kunt bekijken en ervaren.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?