UV geoliede vloeren

UV-geoliede vloeren zijn houten vloeren die zijn afgewerkt met een olie die met behulp van UV-licht wordt uitgehard. Hierdoor ontstaat een zeer sterke en duurzame afwerking die bestand is tegen slijtage en krassen. Het resultaat is een prachtige, natuurlijke uitstraling van de vloer die jarenlang meegaat.

Voordelen van UV-geoliede vloeren

UV-geoliede vloeren bieden vele voordelen. Zo zijn ze zeer duurzaam en bestand tegen slijtage en krassen. Ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Daarnaast behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling en voelt hij zacht aan. Bovendien zijn UV-geoliede vloeren geschikt voor vloerverwarming.

Verschillende Soorten UV-geoliede Vloeren

UV-geoliede vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals eiken, noten en kersen. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, van matte tot glanzende afwerkingen. Door de verschillende opties kunt u de vloer helemaal afstemmen op uw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Waarom kiezen voor UV-geoliede vloeren?

UV-geoliede vloeren zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en prachtige houten vloer. De sterke afwerking beschermt de vloer tegen slijtage en krassen, terwijl de natuurlijke uitstraling behouden blijft. Bij Issa Vloeren hebben wij een uitgebreid assortiment aan UV-geoliede vloeren van de hoogste kwaliteit. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte UV-geoliede vloer voor uw woning.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?