Concrete Tiles – Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn keramische tegels die eruit zien als beton. Deze tegels zijn erg populair vanwege hun moderne, industriële uitstraling en hun duurzaamheid. Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en afmetingen en kunnen worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals badkamers, keukens en woonkamers.

Voordelen van betonlook tegels

Duurzaamheid: Betonlook tegels zijn gemaakt van keramiek, wat betekent dat ze bestand zijn tegen krassen, slijtage en vlekken. Ze zijn ook bestand tegen vocht en water, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Makkelijk te onderhouden: Betonlook tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze vereisen geen speciale reinigingsmiddelen en kunnen worden gereinigd met een vochtige doek.

Veelzijdigheid: Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen, van modern en industrieel tot rustiek en traditioneel.

Kostenbesparend: Betonlook tegels zijn meestal goedkoper dan echt beton en vereisen minder onderhoud en reparaties dan echte betonvloeren.

Eenvoudige installatie: Betonlook tegels zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen speciale voorbereiding of gereedschap.

Overweeg betonlook tegels als je op zoek bent naar een duurzame, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing voor jouw huis.

Ons assortiment Betonlook tegels

Van keramiek tot houtlook tegels en van natuursteen tot betonlook tegels – de mogelijkheden op het gebied van tegelvloeren zijn eindeloos bij Issa Vloeren! Onze tegelvloeren collectie biedt een ruime keuze in verschillende vormen en afwerkingen. De tegels zijn met de grootste zorg en aandacht vervaardigd middels een ambachtelijk productieproces, waarbij de unieke kenmerken van de basismaterialen goed zichtbaar zijn gebleven. Elke tegelvloer biedt een mooie balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In combinatie met duurzame materialen, een schitterend ingetogen kleurenpalet en bijzondere details, kunnen wij elke ruimte van een uniek tijdloos karakter voorzien.

Vloertegel kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in een tegelvloer? In onze showrooms in Amsterdam en Alkmaar staat onze collectie ruim opgesteld en kun je je op je gemak oriënteren op de vele mogelijkheden. Wij beschikken eveneens over een eigen legteam dat je nieuwe tegelvloer voor je kan plaatsen. Heb je behoefte aan een deskundig advies op maat? Bel dan naar 072-5404590 en maak meteen een afspraak met onze tegelvloeren expert.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?