Aluminium jaloezieën

Bij​ het inrichten van je woning wil je een interieur creëren dat echt bij je past. Daarbij is het van belang om ook aandacht te besteden aan je ramen – en raamdecoratie! Heb je behoefte aan raambekleding die tevens als functionele zonwering fungeert? Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte oplossing voor ieder raam. Bekijk het aanbod bij Issa Vloeren!

aluminium jaloezieen slaapkamer
aluminium jaloezieen slaapkamer
aluminium jaloezieen keuken
aluminium jaloezieen keuken

Waarom aluminium jaloezieën?

Aluminium jaloezieën hebben de beste warmtewerende eigenschappen van alle soorten binnen zonwering. Ze helpen om de warmte buiten te houden als de zon op het raam staat, maar werken ook als goede isolatie tijdens de koudere maanden van het jaar. Bovendien bieden aluminium jaloezieën je de mogelijkheid om eindeloos te spelen met licht en schaduw.

aluminium jaloezieen woonkamer
aluminium jaloezieen woonkamer

Ons assortiment aluminium jaloezieën

Issa Vloeren levert aluminium jaloezieën in lamelbreedtes van 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De 70 mm lamel is een unieke lamelbreedte. Deze aluminium jaloezie geeft een robuuste uitstraling en creëert een shutter effect. Ook onze aluminium Megaview jaloezie is het bekijken waard. Deze sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een doorkijk zoals bij een 50 mm jaloezie. Deze uitvoering geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft. Verder hebben we aluminium jaloezieën die geschikt zijn voor toepassingen vochtige ruimtes zoals de badkamer. Voor de aluminium bak en onderlat kun je in dat geval kiezen uit de kleuren wit, crème en aluminium.

Aluminium jaloezieën kopen? Kom langs bij onze showroom!

Bij Issa Vloeren maken we alle aluminium jaloezieën op maat. Op die manier ben je altijd verzekerd van raamdecoratie die perfect past! Wil je onze collectie graag even van dichtbij bekijken? Of heb je behoefte aan meer informatie of een persoonlijk advies? Kom dan eens langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?