Houten raamdecoratie

Je raamdecoratie heeft, net als je vloer, een grote impact op de algehele uitstraling van je interieur. Het gebruik van hout is dé manier om een warme sfeer te creëren. En daarvoor ben je bij Issa aan het juiste adres. Naast schitterende houten vloeren leveren wij een uitgebreide collectie houten raamdecoratie, met de keuze uit houten jaloezieën en houten shutters. Bekijk online een impressie van ons aanbod en kom eens langs bij een van onze showrooms!

Waarom houten raamdecoratie?

Met houten raamdecoratie creëer je moeiteloos een warme, gezellige en uitnodigende sfeer in huis. Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan de moderne, klassieke, Scandinavische, industriële of Boheemse interieurstijl, want houten jaloezieën en shutters passen werkelijk overal bij. Hout biedt tevens een goede isolatie; er gaat ’s winters vaak veel warmte verloren via de ramen, en met houten raamdecoratie kun je dit minimaliseren. Bovendien heeft houten raamdecoratie een lange levensduur.

Ons assortiment houten raamdecoratie

Onze houten jaloezieën zijn leverbaar in diverse lamelbreedtes en bieden je de mogelijkheid om eindeloos te spelen met licht en schaduw. Daarnaast bieden wij een schitterende collectie houten shutters. Deze worden volledig op maat gemaakt, zijn geschikt voor alle soorten ramen en ideaal voor wie een de voorkeur geeft aan robuuster ogende raambekleding. Dankzij ons ruime aanbod in verschillende uitvoeringen, houtsoorten, kleuren, afwerkingen en ladderbanden stel je heel eenvoudig jouw ideale houten raamdecoratie samen.

Houten raamdecoratie kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van houten raamdecoratie? Kom dan eens langs bij Issa Vloeren! Wij beschikken over twee showrooms in Amsterdam en Alkmaar, waar je op je gemak ons complete assortiment houten raamdecoratie van dichtbij kunt bewonderen. Uiteraard kunnen onze raamdecoratie specialisten je ook van een deskundig advies op maat voorzien. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?