Louis de Poortere: exclusieve vloerkleden bij Issa Vloeren

Louis de Poortere is een Belgische fabrikant van hoogwaardige vloerkleden met een geschiedenis die teruggaat tot 1859. De exclusiviteit en kennis die achter de ontwerpen van Louis de Poortere zitten, maken deze vloerkleden ware designstukken.

Bij Issa Vloeren hebben we een uitgebreide collectie vloerkleden van Louis de Poortere, die elke ruimte een unieke en prachtige uitstraling geven. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte vloerkleed voor jouw interieur.

Collecties van Louis de Poortere

We hebben de drie beste series van Louis de Poortere in onze showroom liggen: de Vintage, Fading World en Madman collectie.

De Vintage serie is gebaseerd op traditionele Oosterse tapijten en brengt het gevoel van vroeger weer terug in je interieur. De kleuren en patronen geven het vloerkleed een authentieke uitstraling en maken het een eyecatcher in je interieur.

De Fading World collectie kenmerkt zich door de combinatie van klassieke en moderne elementen, wat zorgt voor een unieke uitstraling. De vervaagde patronen en kleuren geven het vloerkleed een verweerde look, wat zorgt voor een vintage en tegelijkertijd moderne uitstraling.

De Madman collectie heeft een eigentijdse uitstraling, met opvallende patronen en kleuren die in het oog springen. Een vloerkleed uit de Madman collectie zorgt voor een statement in je interieur en maakt elke ruimte uniek en bijzonder.

Bezoek onze showroom

Bij Issa Vloeren hebben we een ruime collectie van Louis de Poortere vloerkleden, in verschillende maten en stijlen. Wil je de vloerkleden van Louis de Poortere zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom en ontdek de exclusieve designs en kwaliteit van Louis de Poortere. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte vloerkleed voor jouw interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?