Issa Selected Amsterdam

De Amsterdamse houten Vloeren zijn verkrijgbaar in 4 collecties eikenhout van planken en visgraat. Alle Vloeren hebben allemaal hun eigen karakter en voordelen. De meeste vloeren zijn er in mooie lange, brede planken maar iedere collectie telt ook fraaie visgraat patronen. Wij hebben een standaard en een reuze visgraat in de collectie. Elke Amsterdamse vloer heeft zijn eigen kenmerken, geborsteld, verouderd en gerookt. In totaal kunt je kiezen uit 24 verschillende onderhoudsvriendelijke echte houten vloeren! Allemaal met een kleine v-groef die het natuurlijke karakter benadrukt.

Houten vloeren voor op vloerverwarming

De vraag naar een goede houten vloer voor op vloerverwarming is enorm. Doordat wij deze gemaakt hebben in 13 mm dikke planken is de warmteweerstand heel laag. Dankzij de opbouw werken de vloeren nagenoeg niet en kunnen ze probleemloos worden geïnstalleerd op vloerverwarming en vloerkoeling. Voor het beste rendement en blijvende kwaliteit moeten de vloeren hiervoor wel volledig verlijmd worden.

Amsterdamse Houten vloeren in visgraat zijn gemaakt van Europees eikenhout met gestopte noesten. Deze geven de vloer een robuuste, natuurlijke uitstraling. De visgraatvloeren zijn gemaakt van een hoge sortering Europees eiken.

Afgewerkt met de beste hardwax

Alle Amsterdamse Vloeren zijn behandeld met twee lagen hardwaxolie. Door deze in de fabriek met UV-licht uit te harden, ontstaat direct een vuil- en waterafstotende beschermlaag. Deze is gemakkelijk schoon te maken, plaatselijk te repareren en behoeft na het plaatsen geen nabehandeling waardoor je nieuwe vloer direct klaar is voor gebruik. Het onderhoud is gemakkelijk en snel 1 of 2 keer per jaar aan te brengen met onze vloerwisser.

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product * Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar Openingstijden:
  Maandag 12:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 16:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten
  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081AB Amsterdam Openingstijden:
  Maandag op afspraak
  Dinsdag op afspraak
  Woensdag op afspraak
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag op afspraak
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten
  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?