Shutters

Shutters behoren tot de populairste soorten raamdecoratie van het moment. Dat is niet zo verwonderlijk. Deze houten luiken, die bij veel mensen een gevoel van nostalgie oproepen, creëren een prachtige uitstraling die in vrijwel alle interieurstijlen goed tot zijn recht komt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek de shutter collectie bij Issa Vloeren!

Shutters woonkamer
Shutters woonkamer

Waarom shutters?

Shutters worden op maat gemaakt en bieden dus voor iedere raamsoort en raamsituatie een passende oplossing. Van ronde tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen; alles is mogelijk! Bovendien worden shutters tegenwoordig gemaakt met verstelbare lamellen, waardoor je profiteert van een optimale lichtregulatie. Daarbij is elk luik afzonderlijk te bedienen. Shutters bieden echter nog meer voordelen, zoals uitstekende isolerende eigenschappen. Met shutter zorg je dat je woning lekker koel blijft in de zomer, en dat de warmte ’s winters goed binnen blijft.

Shutters Slaapkamer
Shutters Slaapkamer

Ons assortiment shutters

De shutter collectie van Issa Vloeren bestaat uit verschillende gelakte kleuren en speciale afwerkingen. Deze zijn tegen een kleine meerprijs in elke RAL, Sikkens of NCS kleur te bestellen. Wij spuiten onze houten shutters met een waterdragende, milieuvriendelijke lak die UV-bestendig is. Zo blijft de kleur jarenlang mooi! Verder zijn er diverse afwerkingsopties waarmee je jouw shutters helemaal kunt afstemmen op jouw interieur en persoonlijke smaak.

Goed om te weten: een aantal kleuren van onze collectie shutters komen overeen met onze collectie houten jaloezieën. Hierdoor zijn shutters en houten jaloezieën perfect met elkaar te combineren. Alle kleurstalen zijn te zien bij ons in de winkels.

Shutters kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je helemaal verliefd geworden op onze mooie shutters? Kom dan eens langs bij onze showroom in Alkmaar of Amsterdam om ze van dichtbij te bekijken. Onze raamdecoratie specialisten kunnen je dan alles vertellen over de mogelijkheden en je indien gewenst van een persoonlijk advies voorzien.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?