Duette

Heb je behoefte aan privacy, maar wil je tegelijkertijd wel genoeg daglicht in huis laten? Dan zijn Duette gordijnen de ideale oplossing. Met een Duette gordijn haal je raamdecoratie in huis die de perfecte combinatie biedt van decoratieve, functionele en energiebesparende eigenschappen. Bekijk het aanbod van Issa Vloeren online of kom langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar!

Waarom Duette gordijnen?

Een Duette bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel. Dit type gordijnen beschikt over unieke isolerende eigenschappen. De dubbele stoffen zijn in het midden met elkaar verbonden en vormen zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Op die manier blijft in de zomer de warmte buiten en verlies je in de winter minder warmte door het raam. Bovendien heb je met Duette gordijnen de vrijheid om zelf de lichtinval en privacy in huis te regelen.

Heb je voor meerdere ramen naast elkaar raambekleding nodig? Dan bieden Duette gordijnen je de mogelijkheid om naar hartenlust te variëren. Je kunt ze op één lijn neerlaten of juist een speels effect creëren.

Ons assortiment Duette

Issa Vloeren biedt een uitgebreide collectie Duette gordijnen in een breed scala aan stoffen en kleuren. Naast de semi-transparante en verduisterende opties ook nog eens de keuze uit een standaard uitvoering of een top-down-bottom-up variant. Hiermee beperk je de inkijk van bovenaf maar heb je zelf nog steeds vrij zicht naar buiten als je op de bank of achter je bureau zit. Heb je niet genoeg ruimte boven je raam om een Duette te monteren? Of wil of mag je niet boren in de muur of de kozijnen? Dan biedt onze Perfect Fit Duette uitkomst! Deze Duettes zijn eenvoudig vast te klikken met speciale clips, zonder dat er boorwerk nodig is.

Duette gordijnen kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in Duette gordijnen? Je bent van harte welkom bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je op je gemak de collectie bekijken en je laten informeren over de mogelijkheden.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?