Floorify traprenovatie

Heb je thuis een trap die hard toe is aan een grondige opknapbeurt? Ook daarvoor ben je bij Issa Vloeren aan het goede adres. We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden van een Floorify traprenovatie!

Waarom een Floorify traprenovatie?

Als je reeds bekend bent met de PVC vloeren van Floorify, dan weet je dat deze veel voordelen bieden ten opzichte van andere vloertypes. Ze zijn sterk, slijtvast, duurzaam en mede dankzij de goede vochtbestendige eigenschappen erg makkelijk in onderhoud. PVC is daarnaast heel makkelijk op maat te snijden. Dit maakt het ook zeer geschikt voor traprenovaties! Als dat je nog niet overtuigd heeft van de voordelen, dan doet de prijs dat wel. Een complete traprenovatie met echt hout vergt een flinke investering, maar de lage kosten van PVC maken een Floorify traprenovatie tot een zeer voordelige optie.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van een Floorify traprenovatie?

Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan PVC met houtlook, betonlook of natuursteen look. Floorify biedt eindeloos veel mogelijkheden met betrekking tot designs, structuren en kleuren! Dit maakt het mogelijk om de look en feel van je trap af te stemmen op je vloer. Zo kun je een rustige eenheid of juist een opvallend contrast creëren. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar om inspiratie op te doen voor een Floorify traprenovatie.

Floorify traprenovatie laten uitvoeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Je kunt bij Issa Vloeren terecht voor de aanschaf van het PVC voor je traprenovatie, waarmee je zelf aan de slag kunt. Maar als je verzekerd wilt zijn van een mooi en duurzaam eindresultaat, kun je de Floorify traprenovatie ook aan ons team overlaten. Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies op maat en een vrijblijvende offerte!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?