Issa Selected Ibiza DJ Collection

Issa Selected Ibiza DJ is een prachtige collectie van houten vloeren die is samengesteld in samenwerking met Bauwerk vloeren. Deze collectie is het resultaat van een unieke samenwerking tussen twee vooraanstaande bedrijven die streven naar innovatie, duurzaamheid en design. De collectie omvat zowel een planken als een visgraat collectie en biedt een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de stijl van Ibiza.

De visgraat vloeren uit de Issa Selected Ibiza DJ collectie zijn verkrijgbaar in een smal en eigentijds ontwerp, gemaakt van prachtig geselecteerd eiken uit Europa. De planken zijn afgewerkt met hoogwaardige UV-olie of Bona onzichtbare lak, wat zorgt voor een natuurlijke houtlook. Dit maakt de vloeren niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.

Bauwerk is al ruim 80 jaar dé producent van karakteristieke en hoogwaardige vloeren. Ze zijn altijd innovatief op het gebied van gezond leven, duurzaamheid en design. Door hun ervaring en expertise zijn de houten vloeren uit de Issa Selected Ibiza DJ collectie van de hoogste kwaliteit en voorzien van een tijdloos design dat perfect past bij een moderne levensstijl.

Planken vloeren zijn nog steeds erg populair en bieden een brede keuze aan houtsoorten, breedtes en afwerkingen van de toplaag. De houten vloeren uit de Issa Selected Ibiza DJ collectie zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van de moderne klant te voldoen en bieden een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Onze visgraat en planken vloeren zijn niet alleen duurzaam en functioneel, maar voegen ook karakter en stijl toe aan elke kamer waarin ze worden geïnstalleerd.

Bezoek onze winkels in Alkmaar of Amsterdam en ontdek de Issa Selected Ibiza DJ collectie. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw huis of kantoor.

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?