Hongaarse punt PVC vloeren

De Hongaarse punt is een bekend legpatroon voor vloerplanken, waarbij de planken in een hoek van 45 tot 60 graden worden gelegd, op een manier dat ze aan de bovenzijde op elkaar aansluiten. Op die manier wordt een zogenaamde ‘sergeantstreep’ gecreëerd. Hongaarse punt vloeren zijn zeer populair en staan prachtig in verschillende interieurstijlen. Daarbij ogen ze net even wat rustiger ogen dan vloeren met een visgraat patroon, waarbij de planken trapsgewijs in een hoek van 90 graden gelegd worden. Oorspronkelijk is de Hongaarse punt een legpatroon voor houten vloeren. Maar bij Issa Vloeren hebben we ook PVC vloeren met Hongaarse punt.

Waarom een PVC vloer met Hongaarse punt?

Ben je helemaal verliefd op de uitstraling van Hongaarse punt vloeren maar heb je geen budget voor een echte houten vloer? Dan is een PVC vloer met Hongaarse punt een uitstekend alternatief! Hiermee creëer je de uitstraling van een echte houten vloer, maar dan tegen een veel betaalbaardere prijs. Ook vanuit praktisch oogpunt biedt PVC veel voordelen. Zo is het makkelijker schoon te maken dan een houten vloer en heb je er wat onderhoud betreft nauwelijks omkijken naar.

Ons assortiment Hongaarse punt PVC vloeren

Bij Issa Vloeren vind je een zeer divers assortiment met Hongaarse punt PVC vloeren. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende plankbreedtes, houtstructuren en kleuren. Ook voor jouw woning hebben wij de perfecte Hongaarse punt PVC vloer!

Mocht je toch liever voor parket gaan, neem dan een kijkje bij onze houten vloeren. Ook deze zijn met Hongaarse punt verkrijgbaar!

Hongaarse punt PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil jij de unieke uitstraling van een Hongaarse punt vloer in huis halen? Bij Issa Vloeren ben je aan het juiste adres voor Hongaarse punt PVC vloeren. Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar, waar je de verschillende uitvoeringen en kleurvariaties van dichtbij kunt bewonderen. Vanzelfsprekend staan onze vloerspecialisten klaar om je van informatie en advies te voorzien!

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar

  Openingstijden:

  Maandag 10:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

  Telefoon: 072 540 4590

  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081 AB Amsterdam

  Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag gesloten
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

  Telefoon: 020 304 8890

  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?