Gietvloer Onderhoud

Om uw gietvloer in goede staat te houden, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Hieronder staan enkele tips voor het onderhouden van uw gietvloer:

  1. Stofzuig of veeg de vloer regelmatig om stof, vuil en zand te verwijderen.
  2. Maak de vloer wekelijks schoon met een vochtige dweil en een mild reinigingsmiddel dat geschikt is voor uw type gietvloer. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammoniak of azijn, omdat deze de vloer kunnen beschadigen.
  3. Reinig morsingen onmiddellijk met een zachte doek of keukenpapier om te voorkomen dat vlekken ontstaan.
  4. Gebruik geen schurende borstels of schuursponsjes om de vloer te reinigen, omdat deze de afwerking kunnen beschadigen.
  5. Gebruik geen stoomreiniger om de vloer te reinigen, omdat de hitte de afwerking kan beschadigen.
  6. Vermijd het gebruik van rubberen matten of tapijten met een rubberen rug, omdat deze de vloer kunnen beschadigen.
  7. Verplaats meubels voorzichtig om krassen op de vloer te voorkomen.
  8. Bescherm de vloer tegen direct zonlicht om verkleuring te voorkomen.

Door deze tips op te volgen, kunt u uw gietvloer in goede staat houden en de levensduur verlengen. Het is ook belangrijk om periodiek onderhoud te laten uitvoeren door een professionele vloerinstallateur om de vloer in topconditie te houden.

Ons assortiment gietvloeren

Als de gietvloerspecialist biedt Issa Vloeren verschillende mogelijkheden op het gebied van gietvloeren. Zo kun je kiezen voor een beton gietvloer, een betonlook gietvloer of een PU gietvloer.
Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan modern, tijdloos of klassiek; Issa Vloeren biedt voor elk interieur een passende oplossing!

Gietvloer kopen? Kom langs in onze gietvloeren showroom!

Als het op een nieuwe vloer aankomt dan kies je vanzelfsprekend niet voor de eerste de beste. Kom daarom eens langs bij onze gietvloeren showroom in Amsterdam of Alkmaar! Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en kunnen onze deskundige vloerspecialisten jou alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer. Uiteraard helpt ons ervaren team van professionals je ook graag bij het aanbrengen van jouw nieuwe gietvloer. Bij Issa Vloeren ben je verzekerd van vakwerk!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?