Houtlook tegels

Wil jij niets liever dan een houten vloer in huis maar heb je hier simpelweg het budget niet voor? Dan zijn houtlook tegels een uitstekend alternatief! Een tegelvloer met houtlook is namelijk vele malen goedkoper dan een parketvloer en biedt daarnaast ook nog heel veel andere voordelen.


Waarom kiezen voor tegels met houtlook?

Houtlook tegels ogen als echte houten vloerplanken, maar het zijn gewoon vloertegels. Dit maakt ze veel duurzamer; het materiaal is bijzonder kras- en slijtvast en blijft jarenlang mooi, zelfs in de meest intensief belopen ruimtes. Tegels met houtlook zijn ook makkelijker in onderhoud. Waar je met echt hout altijd voorzichtig moet zijn met vocht, kun je houtlook tegels zonder problemen nat dweilen. En waar hout al snel kan gaan werken bij temperatuurwisselingen, heb je hier met een tegelvloer in houtlook helemaal geen last van. Houtlook tegels zijn dan ook prima te combineren met vloerverwarming. En bij Issa Vloeren vind je houtlook tegels in een breed scala aan designs!

Ons assortiment houtlook vloertegels

Bij Issa Vloeren kun je terecht voor de mooiste vloertegels met houtlook. We hebben diverse merken in het assortiment, welke we hebben aangevuld met onze eigen Issa Selected WOOD Tiles collectie. Van de klassieke uitstraling van donker eiken tot aan de lichte whitewash look die zo populair is in Scandinavische interieurs, de mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Houtlook tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Met vloertegels in houtlook creëer je een warme, karakteristieke look en feel tegen een verrassend betaalbare prijs. Ben je benieuwd hoe de houtlook vloertegels van Issa Vloeren er in het echt uitzien? Kom ze vooral bewonderen in een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar! Heb je eenmaal een mooie houtlook tegel uitgezocht, dan verzorgen wij vanzelfsprekend graag de levering en de installatie van je nieuwe vloer.
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?