Vouwgordijnen

Een vouwgordijn heeft veel weg van een rolgordijn. Het verschil is dat de stof bij een vouwgordijn niet wordt opgerold, maar opgevouwen wanneer je het gordijn optrekt. Wanneer je het neerlaat, wordt de stof weer uitgevouwen. De plooien in de stof creëren een landelijk sfeertje. Spreek dit jou wel aan? Bekijk dan het aanbod vouwgordijnen in een van onze showrooms!

Waarom vouwgordijnen?

Met een vouwgordijn profiteer je van alle voordelen van een rolgordijn, maar dan met een wat minder ‘strakke’ look en feel. Ze zijn warm en sfeervol en goed te combineren met overgordijnen. Vouwgordijnen zijn eenvoudig te bedienen met een koord en kunnen dankzij een zogeheten koordshop op de gewenste hoogte worden vastgezet. Of je nu behoefte hebt aan privacy of juist heerlijk onbelemmerd van het uitzicht wilt genieten, je kunt zelf bepalen tot op welke hoogte je het gordijn laat zakken.

Ons assortiment vouwgordijnen

Bij Issa Vloeren zijn vouwgordijnen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor elk interieur hebben we een passend model! De meeste gordijnstoffen zijn geschikt voor vouwgordijnen, al verdienen naturel stoffen doorgaans de voorkeur. Indien gewenst kunnen onze vouwgordijnen worden uitgevoerd met baleinen; dit zijn kleine staafjes die aan de onderzijde van het vouwgordijnen worden bevestigd om de stof te verzwaren en het geheel mooi strak te houden.

Ben je op zoek naar geschikte raambekleding voor je slaapkamer? Dan is het een goed idee om je vouwgordijn te laten voeren.

Vouwgordijnen kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in vouwgordijnen? Bij Issa Vloeren maken we deze graag perfect voor je op maat. Kom gerust langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar, waar je op je gemak ons complete aanbod vouwgordijnen kunt bekijken. Je bent uiteraard ook van harte welkom als je je nog aan het oriënteren bent op geschikte raamdecoratie. Onze specialisten vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?