Beton gietvloer

Beton gietvloeren zijn razend populair en inmiddels niet meer weg te denken uit de interieurwereld. De industriële uitstraling van een gietvloer van beton spreekt veel mensen aan. Ben je benieuwd of een beton gietvloer iets voor u is? De vloerspecialisten van Issa Vloeren laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn!

Waarom een beton gietvloer?

Veel mensen zijn helemaal verliefd op de rauwe, stoere uitstraling van industriële interieurs. En wat voor vloer past daar nu beter bij dan een prachtige beton gietvloer? Vanwege de toenemende vraag naar dit soort vloeren hebben wij een eigen cement gebonden gietvloer ontwikkeld; deze heeft de uitstraling van een oude betonvloer, maar beschikt over unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat er normaal op geleefd kan worden. Bovendien heb je met onze beton gietvloeren keuze uit eindeloos veel kleuren. Zo kunnen wij een betonvloer realiseren die in alle opzichten aan jouw wensen en behoeften voldoet!

De mogelijkheden van onze beton gietvloeren

Het maakt niet uit of het nu gaat om een enkele ruimte, een volledige woning of een bedrijfspand; Issa Vloeren heeft voor elk interieur een passende beton gietvloer. Jouw beton gietvloer wordt aangebracht door ons eigen team, dat garant staat voor puur vakwerk en 100% kwaliteit. Kies je voor een beton gietvloer van Issa Vloeren, dan ben je verzekerd van een schitterende vloer waar je jarenlang plezier van hebt. Je kunt overigens ook kiezen voor een betonlook gietvloer, eventueel in combinatie met vloerverwarming.

Beton gietvloer kopen? Kom langs in onze showroom!

Ben je benieuwd naar onze beton gietvloeren? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar! Als ervaren specialist in gietvloeren laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke toepassing. Je bent bij ons altijd verzekerd van een uitgebreid en eerlijk advies, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?