Eiken vloer visgraat

Ben je op zoek naar een houten vloer met een prestigieuze flair en een tijdloze uitstraling? Dan is een eiken vloer met een visgraat motief zeker het overwegen waard. Neem een kijkje in het aanbod van Issa Vloeren en laat je overtuigen door de mooiste eiken vloeren met visgraat motief!

Waarom een eiken visgraat vloer?

Eiken is een zeer robuuste houtsoort die al eeuwenlang wordt gebruikt voor vloeren. Het is van nature goed bestand tegen schimmels en houtrot, heeft schitterende houtnerven en kan gemakkelijk gelakt of geolied worden om de gewenste uitstraling te realiseren. Daarbij is heeft een eikenhouten vloer een lange levensduur. Je zou het kunnen vergelijken met een goede rode wijn; hij wordt steeds beter naarmate hij ouder wordt! Door de eiken vloerdelen in een visgraat motief te leggen, creëer je bovendien een luxueuze uitstraling.

Ons assortiment eiken visgraat vloeren

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van houten vloeren en biedt volop mogelijkheden voor wie op zoek is naar een eiken vloer met visgraat patroon. Zo kun je kiezen uit verschillende kleurvariaties, plankbreedtes en afwerkingen.

Ben je helemaal verliefd op geworden op de uitstraling van een visgraat vloer maar heb je liever een vloer die wat praktischer is qua schoonmaak en onderhoud? Dan kun je ook keramisch parket met een visgraat motief overwegen. Deze prachtige tegelvloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte houten vloeren!

Eiken vloer visgraat kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in zo’n schitterende eiken vloer met visgraat patroon? Kom gerust eens langs bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar! In onze showroom kun je op je gemak ons indrukwekkende assortiment eiken vloeren met visgraat motief bekijken. Wij beschikken overigens ook over een ervaren legteam dat de installatie van je nieuwe vloer kan verzorgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?