Mart Visser Carpets | Prosper

Geef uw interieur een prachtige uitstraling met een van de vloerkleden van de collectie Prosper, ontworpen door Mart Visser.

Een vloerkleed uit de collectie Prosper van Mart Visser heeft vele praktische voordelen. Ten eerste zorgt een vloerkleed ervoor dat uw zitruimte, bank, salontafel, fauteuils en tv-kast één mooi geheel wordt. Een vloerkleed creëert daarnaast ook een ruimtelijk effect. Ten tweede voelt een vloerkleed aangenaam aan uw voeten.

Onder het label ‘Mart Visser Carpets’ wordt een keuze geboden uit 7 soorten karpetten. Een serie abstracte schilderijen van de kunstenaar vormde de basis voor de designs van verschillende collecties o.a Prosper. De betaalbare en handgemaakte vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, uni of met print.

De modeontwerper heeft met het maken van schilderijen, sculpturen en installaties al acht jaar een tweede grote passie. Dit Artwork was voor Karpi de aanleiding om Mart te benaderen voor het ontwikkelen van een eigen collectie vloerkleden. In zijn atelier in Zuid-Frankrijk is hij puur intuïtief gaan experimenteren met structuren, reliëf, kleurverloop en veroudering. Het resultaat is een collectie unieke kleden.

Mart Visser: “Meestal schilder ik ruige en abstracte hoofden die contrasteren met de modernistische en fijne belijning van mijn Haute Couture ontwerpen. Voor de vloerkleden zijn het kleurenpalet en de dynamische diversiteit aan materialen de enige overlappingen met mijn couture collecties. Daarbij kenmerken de designs zich door hoogte- en laagte-contrasten in ton-sur-ton of juist contrastrijke kleurcombinaties.

Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?