Floorify pvc zelf plaatsen

Een groot voordeel van Floorify click pvc is dat deze PVC vloeren in vrijwel elke ruimte van het huis gelegd kunnen worden. Dankzij het innovatieve kliksysteem is een vloer van Floorify plaatsen bijzonder eenvoudig. Issa Vloeren vertelt je hier graag meer over.

Een vloer van Floorify plaatsen, kan ik dat zelf doen?

Floorify vloeren zijn speciaal ontworpen om een zo eenvoudig mogelijke installatie te faciliteren. Het is een kwestie van de Floorify ondervloer uitrollen, de vloerpanelen in elkaar klikken en je kunt de vloer direct in gebruik nemen. Wil je zelf een vloer van Floorify plaatsen, dan zijn er echter een aantal zaken om rekening mee te houden:

 • Voorbereiden van de dekvloer: De dekvloer, oftewel de ondergrond, dient volledig egaal, schoon en stofvrij te zijn.
 • Plaatsen van de ondervloer: Leg altijd een Floorify ondervloer aan voordat je een Floorify vloer gaat plaatsen.
 • Acclimatiseren van het PVC: Elke Floorify vloer moet minimaal 12 uur acclimatiseren in de ruimte waar de vloer komt te liggen.
 • Controleren van deuren: De totale dikte van de Floorify ondervloer plus de vloer zelf ligt tussen de 6 en 7 millimeter. Bekijk van tevoren of de deuren na plaatsing nog steeds makkelijk open en dicht kunnen.
 • Berekenen van uitzettingsvoegen: In ruimtes tot 400 m2 dient langs alle wanden en objecten een uitzettingsvoeg van 5 millimeter gehanteerd te worden.
 • Beginnen met Floorify plaatsen: Als je eenmaal de vloer gaat leggen, besteedt dan extra aandacht aan de plaatsing van de eerste twee rijen van vloerdelen; deze moeten perfect op één lijn liggen!

Floorify vloer laten plaatsen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je liever niet zelf je vloer van Floorify plaatsen, dan neemt het ervaren legteam van Issa Vloeren je deze klus graag uit handen. Onze vakmensen staan garant voor een schitterend eindresultaat! Kom langs bij Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?