Hongaarse Punt Parket

Op zoek naar een originele, authentieke vloer met een bijzondere historie? Dan is het Hongaarse Punt Parket van Issa Vloeren wellicht de perfecte keuze. In dit artikel bespreken we de voordelen en geschiedenis van deze bijzondere parketvloer.

De geschiedenis van de Hongaarse Punt

Het Hongaarse Punt Parket is een vloer met een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk werd het gebruikt in luxe Parijse appartementen in de 19e eeuw. Deze appartementen werden gebouwd onder leiding van Georges-Eugène Haussmann, die bekend werd door zijn grootschalige modernisering van Parijs. Het Hongaarse Punt Parket werd gebruikt om de vloeren van deze prestigieuze appartementen te bedekken. Het parket staat dan ook nog altijd synoniem voor prestige en luxe.

De voordelen van Hongaarse Punt Parket

Naast de historische waarde van het Hongaarse Punt Parket, biedt deze vloer ook diverse voordelen. Zo is het een duurzame en slijtvaste vloer die lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft. Bovendien heeft het een unieke uitstraling door de bijzondere legwijze van de planken.

Ons assortiment Hongaarse Punt Parket

Bij Issa Vloeren vindt u een uitgebreid assortiment Hongaarse Punt Parket vloeren. Naast diverse topmerken, bieden we ook een exclusieve collectie met schitterende parketvloeren van eikenhout en andere houtsoorten. Bovendien kunnen wij niet alleen de levering, maar ook de installatie van uw nieuwe parketvloer verzorgen.

Bezoek onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een Hongaarse Punt Parket vloer? Bezoek dan onze showroom in Alkmaar of Amsterdam om ons assortiment te bekijken en advies te krijgen van onze experts. Ons team staat garant voor puur vakwerk door professionals en wij leveren en installeren uw nieuwe parketvloer met zorg en aandacht voor detail. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?