Hongaarse punt parket

Wie op zoek is naar een originele, authentieke vloer met een bijzondere historie zal ongetwijfeld onder de indruk zijn van de Hongaarse punt parket collectie van Issa Vloeren. Laat je online inspireren of kom eens langs bij een van onze showrooms!

Waarom parket met Hongaarse punt?

Georges-Eugène Haussmann, die ook wel bekend staat als Baron Haussmann, kreeg in 1853 van keizer Napoleon III de opdracht om Parijs te moderniseren. Dit grootschalige project, dat Haussmanns Verbouwing van Parijs wordt genoemd, moest het makkelijker maken voor het Napolitaanse regime om opstanden van rebellen in de kiem te smoren. De smalle, kronkelige straatjes werden vervangen door brede boulevards, die het mogelijk maakte voor het leger om zwaar geschut te gebruiken. Haussmanns verbouwing zorgde echter voor grote ontevredenheid bij de Parijse bevolking; de bouwactiviteiten leidden tot het faillissement van talloze ondernemers, en de prestigieuze appartementen die hij neer liet zetten waren onbetaalbaar voor de gewone bevolking. De enorme kritiek leidde uiteindelijk tot Haussmanns ontslag, maar zijn visie van de stad domineert nog altijd het centrum van Parijs. Het waren tevens die luxe Parijse appartementen die van het Hongaarse punt parket werden voorzien. Niet zo verwonderlijk dus, dat parketvloeren met Hongaarse punt nog altijd synoniem staan voor prestige en luxe.

Ons assortiment Hongaarse punt parketvloeren

Issa Vloeren biedt een indrukwekkend assortiment op het gebied van Hongaarse punt parket vloeren. Naast de diverse topmerken die wij leveren hebben wij zelf ook een exclusieve collectie gelanceerd, met onder andere schitterende parketvloeren van eikenhout. Ook leverbaar met Hongaarse punt!

Hongaarse punt parket kopen? Kom langs bij onze showroom!

Issa Vloeren is dé specialist in houten vloeren. Wij kunnen niet alleen de levering van je nieuwe parket met Hongaarse punt verzorgen, maar ook de installatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat garant voor puur vakwerk door professionals!

Chat openen
1
Hulp nodig?
of scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?