Eiken vloer Hongaarse punt

Heb je altijd al gedroomd van een mooie eiken vloer, maar wil je iets dat unieker is dan de standaard rechthoekige vloerplanken? Dan is een eiken vloer met Hongaarse punt wellicht iets voor jou. Laat je inspireren bij Issa Vloeren!

Wat is een Hongaarse punt vloer van eiken?

Wanneer we spreken over een Hongaarse punt, dan hebben we het over een specifiek legpatroon dat ook wel bekend staat als Chevron. De vloerdelen zijn, in tegenstelling tot bij de meeste patronen, niet rechthoekig maar aan de korte kant in een hoek gezaagd. Wanneer twee vloerdelen aan de korte kant tegen elkaar aan worden gelegd, ontstaat er een “V”. Door die V-vorm te herhalen ontstaat een uniek zigzag patroon. Vergelijkbaar met een visgraat vloer, maar het oogt net even wat rustiger.

Ons assortiment eiken vloeren met Hongaarse punt

Wie op zoek is naar een mooie eiken vloer met Hongaarse punt is bij Issa Vloeren aan het juiste adres. We hebben verschillende eikenhouten uitvoeringen om uit te kiezen, in diverse kleurvariaties. Ga je voor de rauwe look van een oude houten vloer of kies je toch voor een gladdere afwerking? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Mocht een echte houten vloer niet binnen je budget passen of simpelweg niet praktisch zijn voor jouw situatie, dan kun je ook overwegen om een PVC vloer met Hongaarse punt motief aan te schaffen. Deze hebben de uitstraling van een echte houten vloer en zijn veel eenvoudiger qua onderhoud!

Eiken vloer Hongaarse punt kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je ervan overtuigd dat een Hongaarse punt vloer van eikenhout de perfecte vloer is voor jouw woning? We nodigen je graag uit om langs te komen bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je onze schitterende eiken vloeren met Hongaarse punt echt beleven en je door onze vloerspecialisten van een gedegen advies laten voorzien.