80×80 vloertegels

Ben jij op zoek naar mooie vloertegels voor de woonkamer, de hal en/of de keuken? Als dé vloerspecialist van Amsterdam en Alkmaar laat Issa Vloeren je graag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van 80×80 tegels voor je vloer.


Waarom een tegel van 80x80?

Wanneer je je gaat oriënteren op vloertegels, dan kijk je waarschijnlijk vooral naar materialen, afwerkingen en kleuren. Maar ook het tegelformaat heeft een grote impact op de algehele uitstraling van een ruimte. Wist je dat grotere tegels de indruk wekken dat een ruimte groter is? Dit trucje wordt heel vaak toegepast door interieurontwerpers. Waar we vroeger veel tegels van rond de 30x30 centimeter zagen, worden nu steeds vaker grote tegels toegepast. Een 80x80 tegel is een prima formaat voor zowel kleine als grotere ruimtes.

Ons assortiment vloertegels van 80x80

Onze indrukwekkende collectie vloertegels van 80x80 centimeter biedt keuze uit diverse materialen, kleuren, texturen en afwerkingen. Zo is er voor elke smaak en elke ruimte van het huis een passende 80x80 tegel te vinden. Heb je toch behoefte aan een wat groter tegelformaat? Dat is geen enkel probleem, want veel van onze 80x80 tegels zijn tevens verkrijgbaar in afmetingen van 100x100 en zelfs 120x120 centimeter. Ook bijpassende wandtegels behoren tot de mogelijkheden.

80x80 tegels kopen? Kom langs bij onze showroom!

Hoewel de foto’s op onze site al een aardig beeld geven van de mogelijkheden die je hebt met tegels van 80x80 centimeter, krijg je toch een betere indruk wanneer je ze ‘in het echt’ ziet. Je bent dan ook van harte welkom om langs te komen. Issa Vloeren heeft showrooms in Amsterdam en Alkmaar, waar je op je gemak onze collecties kunt bewonderen en je door onze deskundige specialisten kunt laten adviseren. Ben je momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kun je ons natuurlijk ook even bellen of mailen als je vragen hebt.
Route 072-5404590
Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?