Piet Boon Raamdecoratie

Piet Boon is een gerenommeerde Nederlandse ontwerper die bekend staat om zijn unieke en tijdloze ontwerpen. In samenwerking met Zonnelux, een toonaangevend merk in raamdecoratie, heeft Piet Boon een exclusieve collectie jaloezieën ontworpen. De Piet Boon jaloezieën zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een minimalistisch en elegant design.

Stijlvol en op maat gemaakt

De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder hout en aluminium. Ze kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van jouw ramen en interieur. De Piet Boon jaloezieën zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch in gebruik. Je kunt eenvoudig de lichtinval en privacy aanpassen door middel van de koord- of elektrische bediening.

Shutters Piet Boon
Shutters Piet Boon
Shutters Piet Boon kleuren
Shutters Piet Boon kleuren

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Naast hun stijlvolle ontwerp zijn de Piet Boon jaloezieën ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn gemakkelijk te reinigen met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel, waardoor ze er jarenlang als nieuw uit blijven zien.

Exclusieve raamdecoratie voor jouw interieur

Als je op zoek bent naar exclusieve en hoogwaardige raamdecoratie met een tijdloos design, dan zijn de Piet Boon jaloezieën van Issa Vloeren de perfecte keuze. Breng een bezoek aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en ontdek ons uitgebreide assortiment aan raamdecoratie. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?