EIVISSA F033

Ontdek de veelzijdige Floorify EIVISSA F033 PLANKEN: de ultieme combinatie van de warme charme van parket en de moderne uitstraling van beton, verpakt in een gebruiksvriendelijk pakket. Met deze d geniet je van dunne, stille en warme vloeren die bestand zijn tegen water en gemakkelijk te installeren zijn op vrijwel elke ondergrond

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Ontdek de veelzijdige Floorify EIVISSA F033 PLANKEN: de ultieme combinatie van de warme charme van parket en de moderne uitstraling van beton, verpakt in een gebruiksvriendelijk pakket. Met deze vloer van de Belgische fabrikant geniet je van dunne, stille en warme vloeren die bestand zijn tegen water en gemakkelijk te installeren zijn op vrijwel elke ondergrond.

  Onze vloeren zijn opgebouwd uit vier verschillende lagen die naadloos samensmelten, waardoor je een duurzame en stijlvolle vloer krijgt. Hoewel ze lijken op traditionele clickvinylvloeren met een dikte van 4,5 millimeter en een slijtlaag van 0,55 millimeter (klasse 33 voor kenners), onderscheidt het zich door zijn unieke geluidsabsorberende en waterbestendige rigide kern.

  De klikverbinding van Rigid Core is buitengewoon sterk, met een kracht die tweemaal zo groot is als die van een laminaatvloer van 8 millimeter dik en minstens vier keer zo groot als traditioneel clickvinyl. Dit maakt komaf met alle vooroordelen over vinyl. De ideale vloer kan moeiteloos en snel worden geïnstalleerd op bijna elke ondergrond, zonder voorbereiding. De Rigid Core blijft stabiel, zelfs onder extreme omstandigheden, en is bestand tegen stoten. Zonder twijfel geniet je van de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?