CEPPO F027

Ontdek de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de Floorify CEPPO F027. Deze vloer combineert moeiteloos de warme uitstraling van parket en de strakke elegantie van een betonvloer, zonder concessies te doen aan gebruiksgemak. Met de CEPPO F027 geniet je van een stille, dunne en warme vloer die bestand is tegen water en moeiteloos en snel kan worden geïnstalleerd op bijna elke ondergrond. De prachtige decoren van de CEPPO F027 geven jouw woonkamer de perfecte finishing touch.

Wat de CEPPO F027 echt bijzonder maakt, is de klikverbinding. Deze is maar liefst twee keer sterker dan die van een laminaatvloer van 8 millimeter dikte en minstens vier keer sterker dan clickvinyl. De innovatieve Rigid Core blijft onder alle omstandigheden volledig stabiel en is bovendien bestand tegen stoten.

Kies voor de Floorify CEPPO F027 en geniet van de beste eigenschappen van beide werelden, gecombineerd met een eenvoudige installatie en duurzaamheid.

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  0.00

  Artikelnummer: F027 Categorieën: , , ,

  Ontdek de CEPPO F027 vloeren – de perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak. Deze rigide vinyl vloeren bieden het beste van twee werelden: de warme uitstraling van parket en de strakke look van beton, zonder in te leveren op gemak. Met deze vloer geniet je van een dunne, stille en warme vloer die bestand is tegen water en eenvoudig te installeren is op vrijwel elke ondergrond. Onze vloeren zijn samengesteld uit vier lagen die in één keer worden verperst:

  1. Vlekbestendige, matte PU toplaag
  2. Extra dikke, transparante slijtlaag van 0.55 mm
  3. Hoge resolutie decorfilm
  4. Innovatieve, watervaste en geluidsdempende Floorify Rigid Core – gepatenteerde technologie

  Hoewel de opbouw vergelijkbaar is met die van een klassieke clickvinylvloer van 4,5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm – klasse 33 voor de kenners – is het geheim van de Belgische fabrikant te vinden in de unieke geluidsabsorberende en watervaste rigide kern. De klikverbinding van Rigid Core is dubbel zo sterk als die van een laminaatvloer van 8 mm dikte en minstens 4 keer sterker dan clickvinyl. We zetten hiermee definitief een streep door alle vooroordelen over vinyl. De CEPPO F027 kan net zo eenvoudig en snel worden geplaatst als een laminaatvloer, zonder enige voorbereiding, op elke ondergrond. De Rigid Core blijft volledig stabiel, zelfs onder extreme omstandigheden, en is bestand tegen stoten.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?