Issa Selected Gietvloer PU 7

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrije vloer die ideaal n mooi is bij een modern interieur? Dan is een PU gietvloer zeker een hele goede keuzen. Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van de PU gietvloeren.

Een van de goede punten die er zijn bij deze gietvloeren, is dat een PU vloer in alle kleuren geleverd kan worden. Daardoor is realiseren van jou gewenste uitstraling in jou woning of bedrijfspand heel gemakkelijk.

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Issa Selected Gietvloer PU 7

  Een PU vloer of polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer. Deze wordt naadloos over de ondergrond die er al licht aangebracht. PU vloeren zijn licht elastisch, wat zorgt voor een optimaal loopcomfort en een goede geluiddemping. Polyurethaan scheurt niet en vereist praktisch geen onderhoud. Een PU vloer is waterdicht, dus als er eens iets geknoeid wordt is dat absoluut niet erg. Bovendien zorgt dit dat de vloer super makkelijk schoon te maken is. Het materiaal heeft een hogere temperatuurbestendigheid en is dan ook geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming, dan bijvoorbeeld een epoxy vloer en  PU vloeren verkleuren zelfs niet eens door het zonlicht, ze zijn zo kleurvast dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. De Pu gietvloer is de ideale oplossing voor een modern interieur, door zijn naadloze, strakke karakter.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?