Issa Selected Gietvloer PU 8

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrije vloer die perfect past in een modern interieur? Dan is een PU vloer zeker het overwegen waard. Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van PU vloeren. Een van de grote voordelen die we nog niet benoemd hebben, is dat PU vloeren in vrijwel elke denkbare kleur geleverd kunnen worden. Daardoor is het heel gemakkelijk om de gewenste uitstraling in jouw woning of bedrijfspand te realiseren.

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Issa Selected Gietvloer PU 8

  Een PU Gietvloer of polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer. Deze wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht. PU Gietvloer zijn licht elastisch, wat zorgt voor geluiddemping en een loopcomfort dat optimaal is. Polyurethaan heeft nagenoeg geen onderhoud nodig en er ontstaan geen scheuren. Een PU Gietvloer is waterdicht, dus als er eens iets geknoeid wordt is dat absoluut niet erg. De vloer is super makkelijk schoon te maken.

  Het materiaal heeft een hogere temperatuurbestendigheid dan bijvoorbeeld een epoxy vloer en is geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. PU Gietvloer zijn ook nog eens zeer kleurvast, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuringen door zonlicht. Het naadloze, strakke karakter van een PU Gietvloer is de ideale oplossing voor een modern interieur.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?