Issa Selected Gietvloer PU 18

Een van de grote voordelen die we nog niet benoemd hebben, is dat PU vloeren is vrijwel elke denkbare kleur geleverd kan worden. Daardoor is het heel gemakkelijk om de gewenste uitstraling in jouw woning of bedrijfspand te realiseren. Heb jij een kleur die je zou willen of heb je nog geen enkel idee? Kom gerust even langs in een van onze showrooms voor meer inspiratie.

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrije vloer die perfect past in een modern interieur? Dan is een PU vloer zeker het overwegen waard. Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van PU vloeren.

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Issa Selected Gietvloer PU 18

  Een PU gietvloer of polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer. Deze wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht. PU gietvloeren zijn licht elastisch, wat zorgt voor een optimaal loopcomfort en een goede geluiddemping. Polyurethaan scheurt niet en vereist praktisch geen onderhoud. Een PU gietvloer is waterdicht, dus als er eens iets geknoeid wordt is dat absoluut niet erg. Bovendien zorgt dit dat de vloer super makkelijk schoon te maken is. PU gietvloeren zijn ook nog eens zeer kleurvast, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuringen door zonlicht.. Het materiaal heeft een hogere temperatuurbestendigheid dan bijvoorbeeld een epoxy vloer en is geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. Het naadloze, strakke karakter van een PU gietvloer maakt het de ideale oplossing voor een modern interieur.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Volg ons op Instagram

  Could not scrape from Instagram (scraping is a deprecated method to retrieve images).
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan the code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?