Issa Selected Gietvloer PU 10

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrije vloer die ideaal n mooi is bij een modern interieur? Dan is een PU gietvloer zeker een hele goede keuzen. Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van de PU gietvloeren.

Een van de grote voordelen die er zijn bij deze gietvloeren, is dat PU vloeren in vrijwel alle kleuren geleverd worden. Daardoor is het heel gemakkelijk om de gewenste uitstraling in jouw woning of bedrijfspand te realiseren.

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Issa Selected Gietvloer PU 10

  Een Issa Selected Gietvloer PU of polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer. Deze wordt naadloos over de ondergrond die er al licht aangebracht. PU vloeren zijn licht elastisch, wat zorgt voor een optimaal loopcomfort en een goede geluiddemping. Polyurethaan scheurt niet en vereist praktisch geen onderhoud. Een PU vloer is waterdicht, dus als er eens iets geknoeid wordt is dat absoluut niet erg. Bovendien zorgt dit dat de vloer super makkelijk schoon te maken is. Het materiaal heeft een hogere temperatuurbestendigheid dan bijvoorbeeld een epoxy vloer en is geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. PU vloeren verkleuren zelfs niet eens door het zonlicht, ze zijn zo kleurvast dat je je daar geen zorgen om hoeft te maken.. De Pu gietvloer door zijn naadloze, strakke karakter is het de ideale oplossing voor een modern interieur.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?