Issa Selected Gietvloer PU 17

Ben je op zoek naar een vloer waar onderhoud niet bij nodig is en die perfect past in een modern interieur? Dan is een PU vloer zeker iets voor u! Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van PU gietvloeren.

Een van de grote pluspunten die we nog niet benoemd hebben, is dat PU vloeren in vrijwel elke denkbare kleur geleverd kunnen worden. Daardoor is het heel makkelijk om de gewenste uitstraling in jouw woning, bedrijfspand of ander gebouw te realiseren.

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Issa Selected Gietvloer PU 17

  Een PU vloer of polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer. Deze wordt over de bestaande ondergrond naadloos aangebracht. PU vloeren zijn licht elastisch, wat zorgt voor een optimaal loopcomfort en een goede geluiddemping als er op wordt gelopen. Polyurethaan  vereist praktisch geen onderhoud en scheurt niet. Een PU vloer is waterdicht, dus als er eens iets geknoeid wordt is dat totaal niet erg. Bovendien zorgt dit dat de vloer super makkelijk schoon te houden en maken is. Het materiaal heeft een hogere temperatuurbestendigheid dan bijvoorbeeld een epoxy vloer en is zeker geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. PU vloeren zijn ook nog eens zeer kleurvast, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuringen door zonlicht. Het naadloze, strakke karakter van een PU vloer maakt het de ideale oplossing voor een modern interieur.

   

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?