Issa Selected Gietvloer PU 5

Ben jij opzoek voor je modern interieur naar een onderhoudsvrije gietvloer? Dan is een PU vloer zeker het overwegen waard. Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van gietvloeren en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van PU vloeren.

Een van de grote voordelen die we nog niet benoemd hebben, is dat PU vloeren in elke kleur die je kan bedenken geleverd kan worden. Daardoor is het heel gemakkelijk om de gewenste uitstraling te realiseren in jouw woning of bedrijfspand.

Vraag snel een offerte aan!

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Issa Selected Gietvloer PU 5

  Een PU gietvloer of polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer. Deze wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht. PU gietvloeren zijn licht elastisch, wat zorgt voor een optimaal loopcomfort en een goede geluiddemping. Polyurethaan scheurt niet en vereist praktisch geen onderhoud. Een PU gietvloer is waterdicht, dus als er eens iets geknoeid wordt is dat absoluut niet erg. Bovendien zorgt dit dat de vloer super makkelijk schoon te maken is. Het materiaal heeft een hogere temperatuurbestendigheid dan bijvoorbeeld een epoxy vloer en is geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. PU gietvloeren zijn ook nog eens zeer kleurvast, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verkleuringen door zonlicht. Het naadloze, strakke karakter van een PU gietvloer maakt het de ideale oplossing voor een modern interieur.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?