Moduleo Transform Blackjack Oak 22229

0.00

Moduleo Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor projecttoepassingen. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden.

Laat je raken door dit charmante samenspel van kleurtonen. Je zal verrast zijn van de warmte die vinylvloeren uitstralen.

Artikelnummer: 22229 Categorieën: , ,

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Moduleo Transform Blackjack Oak 22229
  Een transformatie voor je interieur

  Kan je niet kiezen tussen kwaliteit, design en gebruiksgemak? Dat hoeft niet. De luxevinylvloer van Moduleo Transform Blackjack Oak 22229 biedt een meerwaarde op elk vlak: bestand tegen een stootje, meer dan gemakkelijk te onderhouden en meer dan een streling voor het oog.

  Geschikt voor elke ruimte in huis, ook keuken en badkamer, ook voor commercieel gebruik.

  Sterke prestaties en technische specificaties: Moduleo Transform Blackjack Oak 22229 is meer dan de som van design en kwaliteit. De robuuste slijtlaag van 0.55 mm eb de Protectonite PU coating zorgen dat de vloer zijn mannetje staat in elke ruimte: makkelijk in onderhoud en opgewassen tegen vlekken en slijtage. Moduleo Transform Blackjack Oak 22229 is vochtbestendig en beschikt over een antislipwaarde R10

  Met kalk behandelde, gewassen eik met rijke kleuren voor een aparte stijlvolle look.

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Volg ons op Instagram

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan the code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?