Houten vloer visgraat

Wie op zoek gaat naar een houten visgraat vloer, heeft ontdekt wat de Fransen al eeuwenlang weten – een houten visgraat vloer is net zo duurzaam en mooi als andere houten vloeren, maar straalt net even wat meer elegantie en luxe uit! Kom langs bij Issa Vloeren en ontdek de vele mogelijkheden van onze houten vloeren met visgraat patroon.

Waarom een houten visgraat vloer?

De populariteit van houten vloeren met visgraat patroon komt vooral door de esthetische aantrekkingskracht van deze vloeren. Ze geven het interieur een klassieke, prestigieuze uitstraling zonder ouderwets aan te voelen. Het is een legstijl die bijzonder goed tot zijn recht komt in oudere woningen. Dat gezegd kunnen houten visgraat vloeren ook een ongekende warme sfeer geven aan moderne huizen. Bovendien zijn houten vloeren met visgraat patroon bijzonder duurzaam. Het is een investering waar je jarenlang plezier van gaat hebben!

Ons assortiment houten visgraat vloeren

Er zijn tegenwoordig ongekend veel mogelijkheden op het gebied van houten visgraat vloeren. Bij Issa Vloeren heb je keuze uit verschillende houtsoorten, plankbreedtes en kleuren. Uiteraard helpen onze vloerspecialisten je ook graag bij het bepalen van de perfecte afwerking voor je houten vloer met visgraat patroon.

Om je interieur echt compleet te maken bieden wij ook een schitterende collectie vloerkleden van exclusieve merken. Neem een kijkje in het actuele aanbod!

Houten vloer visgraat kopen? Kom langs bij onze showroom!

Een houten vloer met visgraat is een investering die je doet voor meerdere jaren. Issa Vloeren nodigt je dan ook graag uit om onze showroom in Amsterdam of Alkmaar te bezoeken; hier kun je onze houten vloeren echt beleven en je op je gemak oriënteren. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan kunnen wij indien gewenst ook de installatie van je nieuwe vloer verzorgen. Met ons ervaren legteam ben je altijd verzekerd van een schitterend eindresultaat!