Floorify

Ben je op zoek naar een vloer waar echt op geleefd kan worden? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in ons assortiment van Floorify. Deze schitterende vloeren zijn niet alleen bestand tegen veelvoorkomende huiselijke ongelukjes, maar kunnen ook zonder problemen in winkels en kantoren geplaatst worden.

Waarom een vloer van Floorify?

Floorify combineert de warme look en feel van een echte houten vloer (of de strakke uitstraling van een betonvloer) met het ultieme gebruiksgemak. Deze pvc vloeren zijn volledig vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig kunststof. In tegenstelling tot veel houten vloeren is Floorify 100% waterbestendig. Dat maakt ze niet alleen bijzonder geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes, ze kunnen ook zonder problemen met water worden schoongemaakt. Elke vloer is voorzien van de unieke Rigid Core: een sterke, robuuste kern met schokbestendige eigenschappen, alsmede een innovatieve toplaag met anti-vlek technologie. In combinatie met de juiste ondervloer profiteer je ook nog eens van een optimale geluidsabsorptie en een zeer comfortabel loopvlak.

Ons Floorify assortiment

Issa Vloeren biedt een ruim assortiment Floorify. Zo kunt je kiezen voor een van de vloeren uit de Planken collectie of de Visgraat collectie. De Betonlook serie is perfect voor industriële interieurs, terwijl de Terrazzo vloeren juist in de smaak zullen vallen bij retro liefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je de Ceppo al gezien?

Deze maand GRATIS ondervloer van Floorify

We hebben geweldig nieuws voor jou! Voor een beperkte tijd biedt Floorify een gratis ondervloer aan voor alle aankopen tot en met 3 april 2023.

De ondervloer die wordt aangeboden is van topkwaliteit en speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met Floorify vloeren. Het zorgt voor extra demping en maakt je vloer nog comfortabeler om op te lopen. Bovendien is het eenvoudig te installeren en beschermt het je vloer tegen vocht en temperatuurschommelingen.

Krijg nu je comfort ondervloer t.w.v. € 6,95/m² GRATIS bij aankoop van jouw Floorify rigide vinyl vloer.

Floorify kopen? Kom langs bij onze showroom in Alkmaar en Amsterdam

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van pvc vloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je tevens gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te leggen. Met Issa Vloeren en Floorify ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

Chat openen
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo,
Kunnen we je helpen?