Floorify vloeren

Ben je op zoek naar een vloer waar echt op geleefd kan worden? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in ons assortiment Floorify vloeren. Deze schitterende vloeren zijn niet alleen bestand tegen veelvoorkomende huiselijke ongelukjes, maar kunnen ook zonder problemen in de badkamer geplaatst worden.

Waarom een Floorify vloer?

Floorify combineert de warme look en feel van een echte houten vloer (of de strakke uitstraling van een betonvloer) met het ultieme gebruiksgemak. Deze pvc-vloeren zijn volledig vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig kunststof. In tegenstelling tot veel houten vloeren zijn Floorify vloeren 100% waterbestendig. Dat maakt ze niet alleen bijzonder geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes, ze kunnen ook zonder problemen met water worden schoongemaakt. Elke vloer is voorzien van de unieke Floorify Rigid Core: een sterke, robuuste kern met schokbestendige eigenschappen, alsmede een innovatieve toplaag met anti-vlek technologie. In combinatie met de juiste ondervloer profiteer je ook nog eens van een optimale geluidsabsorptie en een zeer comfortabel loopvlak.

Ons Floorify vloeren assortiment

Issa Vloeren biedt een ruim assortiment Floorify vloeren. Zo kunt je kiezen voor een van de vloeren uit de Floorify XL Planken collectie of de Floorify Visgraat collectie. De Floorify Betonlook serie is perfect voor industriële interieurs, terwijl de Floorify Terrazzo vloeren juist in de smaak zullen vallen bij retro liefhebbers. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Floorify vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van pvc-vloeren en nodigt je graag uit bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kunnen wij je in alle rust de vele mogelijkheden en voordelen van een Floorify vloer laten zien. Heb je eenmaal een vloer uitgekozen? Dan kun je tevens gebruik maken van de expertise van onze vakmensen om de vloer te leggen. Met Issa Vloeren en Floorify ben je altijd verzekerd van een professioneel eindresultaat!

Vraag een offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor één van deze producten!

* Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u vragen of wilt u één van deze producten bekijken?

Kom dan langs in één van onze showrooms!

Openingstijden showroom
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?