Moduleo Select Wood Midland Oak 22821

0.00

Met Moduleo Select hoef je niet te kiezen tussen vorm en functie. Moduleo Select is perfect opgewassen tegen de drukte van elk hectisch huishouden, terwijl hij tegelijk de nodige rust biedt dankzij het gemak in onderhoud.

Laat je verleiden door de uitnodigende combinatie van golvende lijnen en uitgesproken knopen, warme bruintinten en volle houtschakeringen.

Artikelnummer: 22821 Dryback Categorieën: , ,

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Met Moduleo Select Wood Midland Oak 22821 hoef je niet te kiezen tussen vorm en functie. Deze vloer tilt je ruimte naar een hoger niveau. Moduleo Select Wood Midland Oak 22821 is perfect opgewassen tegen de drukte van elk hectisch huishouden, terwijl hij tegelijk de nodige rust biedt dankzij het gemak in onderhoud. Moduleo Select Wood Midland Oak 22821 is geschikt voor elke ruimte in huis, ook keuken en badkamer. Moduleo zorgt voor de perfecte akoestiek in je ruimte. Een geluidsabsorberende basis reduceert het geluid tot een aangenaam niveau. Moduleo Select Wood Midland Oak 22821 heeft een Vgroef op alle zijden die bijdraagt tot de natuurlijke look van de vloer.

  Elegant eik met licht gewassen effect voor een tijdloze en elegante look. 

  Bezoek onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Volg ons op Instagram

  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan the code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?