PVC vloeren met een Embossing

De Toplaag van PVC vloeren kan een bepaalde structuur worden gegeven: de zogenaamde ‘Embossing’, waardoor de vloer nog echter aandoet. De laatste ontwikkeling is de Register Embossing: wat zorgt voor de meest realistische uitstraling die er is. Omdat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt krijg je een perfecte tekening van de vloer. Zo lijkt je pvc vloer nog echter! Door de Tekening in het hout tonen en voelen de stroken precies zoals het natuurlijke hout product. Kortom, Als je Knoesten ziet dan kun je ze met de Register Embossing ook echt voelen!

De nieuwste Techniek, Register Embossing

Op dit moment komen steeds meer fabrikanten met een Register Embossing, de verwachting is dan ook dat er over een jaar of vijf alleen maar pvc vloeren te krijgen zijn met een levens echte ‘Look and Feel’ zoals je dat bij gewoon hout gewend bent. In de TFD PVC serie heeft de TFD Register de Register Embossing. Bij de vloeren van Mflor zijn alle vloeren met de toevoeging ‘Authentic’ voorzien van deze bijzondere register embossing techniek. Bovendien bestaan de Authentic Collecties van Mflor uit twee films per dessin in plaats van één. Door twee films te gebruiken, krijgt de vloer een nog levendiger en meer natuurlijkere uitstraling. Moduleo heeft een register plank, de Impress, met deze nieuwste technieken op de markt gebracht in 2015 en is de nr 1 in techniek en kwaliteit! De Greenflor heeft met de True Spirit een robuuste PVC vloer met een Register Embossing en Viva Floors pakt uit met zijn ruim 150 cm Register plank!

Met een Deep Embossing wordt bedoeld dat er een willekeurige ‘voelbare houtstructuur’ over de plank is getrokken, de structuur loopt dan ook niet synchroon met het dessin van de plank.

Route 072-5404590