Witte gietvloer

Een witte vloer zal in de eerste instantie wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze zijn. Toch is het zeker het overwegen waard, vooral wanneer je kiest voor een eenvoudig te reinigen, onderhoudsvrije gietvloer. Een witte gietvloer staat namelijk schitterend in moderne en Scandinavische interieurs. Bekijk de collectie witte gietvloeren bij Issa Vloeren en ontdek de kracht van minimalisme. Less is more!

Waarom een gietvloer in wit?

Met een witte gietvloer kun je veel verschillende effecten bereiken. Een witte gietvloer en witte muren zorgen voor een lichte, frisse uitstraling. Met donkergekleurd meubilair of donkere kun je dan hele mooie contrasten creëren! Voor een kalmere uitstraling combineer je je witte gietvloer met lichtbruine en lichtgrijze tinten. Heb je een wat kleinere woning? Dan kun je eenvoudig de illusie van meer diepte creëren door een witte gietvloer met een wat donkerdere wand te combineren.

Ons assortiment witte gietvloeren

Als dé gietvloeren specialist van Noord-Holland biedt Issa Vloeren een breed scala aan mogelijkheden voor een witte gietvloer. Zo heb je de keuze uit beton gietvloeren, betonlook gietvloeren e in verschillende witvariaties en afwerkingen.

Mocht je toch de voorkeur geven aan een gietvloer in een warmere kleur, neem dan eens een kijkje bij onze bruine gietvloerena

Witte gietvloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

We weten als geen ander dat je pas een goede indruk krijgt van een vloer als je deze in het echt kunt bekijken en voelen. We willen je dan ook graag uitnodigen voor een bezoek aan een van onze showrooms, welke zijn gevestigd in Amsterdam en Alkmaar. Hier kun je rustig inspiratie opdoen en bekijken welke witte gietvloer de beste keus is voor jouw interieur. Kom je er niet uit? Spreek dan gerust een van onze vloerspecialisten aan; zij kunnen je van een deskundig en eerlijk advies op maar voorzien.