White wash PVC vloer

White wash vloeren zien we tegenwoordig niet alleen maar in Scandinavische interieurs. Het is een populaire keuze voor een breed scala aan woonstijlen. Bovendien zijn nu vrijwel alle vloertypes in een of meerdere white wash uitvoeringen verkrijgbaar. Wil je graag een white wash vloer die ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk én betaalbaar is? Dan is een white was PVC vloer ideaal!

Waarom een white wash PVC vloer?

White wash vloeren hebben een gezellige, rustige en relaxte uitstraling. Ze zijn perfect voor wie op zoek is naar een vloer met een vintage look en feel, maar zijn ook zeer geschikt voor interieurs geïnspireerd door een landelijke, Scandinavische of Boho interieurstijl. Wil je een ruimte dat typische beach house effect geven? Ook dan is een white wash vloer een geweldige keus. PVC vloeren met een white wash effect zijn ideaal voor wie de uitstraling van een echte houten vloer wil, zonder al het onderhoud dat daarbij komt kijken.

Ons assortiment white wash PVC vloeren

Bij Issa Vloeren tref je een ruim aanbod PVC vloeren met white wash afwerking aan. Zo hebben we white wash PVC vloeren met smalle en brede planken, maar ook met planken in visgraat motief of Hongaarse punt. Met keuze uit topmerken zoals Quick-Step, Moduleo en Vivafloors is er voor elk interieur een passende white wash PVC vloer te vinden.

White wash PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Kun je met een white wash PVC vloer echt hetzelfde unieke effect creëren als met een houten vloer? Dat is iets dat je toch zelf moet beleven. We willen je dan ook uitnodigen om gewoon eens langs te komen bij een van de showrooms van Issa Vloeren, in Alkmaar en Amsterdam. Vanzelfsprekend helpen onze specialisten je ook graag met een deskundig advies op maat.