Gietvloer: Issa Selected Minerals – Steengrijs

Onze Issa Selected Minerals gietvloer zijn een moderne en duurzame oplossing voor elk interieur. Deze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige mineralen, waardoor ze niet alleen duurzaam en sterk zijn, maar ook een natuurlijke uitstraling hebben. Deze gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je een unieke en eigentijdse uitstraling aan je interieur kunt geven. Onze gietvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. De naadloze afwerking van de gietvloer zorgt voor een strakke en moderne uitstraling en is hygiënisch. Issa Selected Minerals gietvloeren zijn een duurzame en stijlvolle keuze voor elk interieur.

Tegels: Issa Selected Tiles – Ceppo Grey

Issa Selected Tiles Ceppo Grey tegels zijn een uitstekende keuze voor in de badkamer. Deze tegels zijn waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor natte ruimtes. De grijze kleur en het unieke patroon van de tegels geven de badkamer een moderne uitstraling en kunnen goed gecombineerd worden met verschillende kleuren en materialen. De verschillende afmetingen en patronen van de tegels maken het mogelijk om de badkamer op verschillende manieren te ontwerpen en in te richten, van een strakke en moderne look tot een meer natuurlijke en rustieke uitstraling. Issa Selected Tiles Ceppo Grey tegels zijn een praktische en stijlvolle keuze voor elke badkamer.

Wandtegels: Issa Selected Tiles – MOKL Hexa

De Issa Selected Tiles MOKL Hexa wandtegels zijn een prachtige en unieke keuze voor elk interieur. De hexagonale vorm van deze tegels zorgt voor een eigentijdse en moderne uitstraling. De Issa Selected Tiles MOKL Hexa wandtegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes en interieurstijlen. Deze tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen slijtage en krassen. De unieke vorm van de tegels maakt het mogelijk om te spelen met de opstelling en het ontwerp van de ruimte. Issa Selected Tiles MOKL Hexa wandtegels zijn een moderne en stijlvolle keuze voor elke wand.