Kavel gekocht?

Vraag
cascade 1

Voor nieuwbouwappartementen hebben wij voordeel regelingen of inkoop collectieven.

Nieuwbouw woning gekocht?

Vraag

Appartement gekocht?

Gefeliciteerd met uw aankoop van een nieuw appartement! Bij Issa Vloeren begrijpen we hoe spannend het kan zijn om een nieuw appartement te kopen, en we willen ervoor zorgen dat uw ervaring zo soepel en zorgeloos mogelijk verloopt.

Wij bieden onze klanten niet alleen hoogwaardige vloeroplossingen voor nieuwbouwprojecten, maar ook uitstekende uitvoering en begeleiding bij hun project. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste vloeroplossing voor uw nieuwe appartement en om u te begeleiden tijdens het hele proces.

Geluidsisolatie -10DB

Onze geluidsisolerende ondervloeren zijn speciaal ontworpen om contactgeluid tussen verdiepingen te verminderen. Dit betekent dat u minder last heeft van het geluid van hakken, voetstappen, meubels en andere geluiden die via de vloer van uw buren komen.

Onze geluidsisolerende ondervloeren zijn geschikt voor gebruik onder verschillende soorten vloerbedekking, zoals houten vloeren en PVC-vloeren. Ze zijn daarom geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Voordeelregelingen en inkoopcollectieven

Bovendien bieden we voor veel nieuwbouwprojecten voordeelregelingen of inkoopcollectieven aan, waardoor u kunt profiteren van groepskortingen en andere voordelen. Dit betekent dat u niet alleen hoogwaardige vloeroplossingen krijgt, maar ook geld kunt besparen op uw aankoop.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van projectvoordeel voor collectieve inkoopvoordelen, kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Onze adviseurs zullen u begeleiden bij het vinden van de juiste regeling voor uw nieuwbouwproject en u informeren over alle beschikbare opties.

Bij Issa Vloeren hebben we een breed scala aan vloeroplossingen voor nieuwbouwprojecten, waaronder houten vloeren, PVC-vloeren, tegelvloeren, gietvloeren en tapijten. Onze vloeroplossingen zijn duurzaam, stijlvol en geschikt voor verschillende interieurstijlen.

Raambekleding en gordijnen collectief inkopen

Onze raambekleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw interieur past. Of u nu op zoek bent naar houten jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen of gordijnen, wij hebben het allemaal.

Net als bij onze vloeroplossingen bieden we voor veel nieuwbouwprojecten ook voordeelregelingen of inkoopcollectieven aan voor onze raambekledingoplossingen. Dit betekent dat u kunt profiteren van groepskortingen en andere voordelen.

Vraag projectvoordeel aan

Als u op zoek bent naar hoogwaardige vloeroplossingen en raambekleding voor uw nieuwe appartement, aarzel dan niet om contact op te nemen met Issa Vloeren. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende uitvoering en begeleiding voor uw nieuwbouwproject. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing die past bij uw smaak en budget.

1000m2 aan inspiratie

Als u op zoek bent naar meer inspiratie, breng dan een bezoek aan onze winkel in Alkmaar waar we 1000m2 aan inspiratie bieden! Onze adviseurs zijn er om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw appartement en om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste kleur of patroon, of meer informatie wilt over onze inkoopcollectieven en projectvoordelen, onze adviseurs staan voor u klaar.

Bij Issa Vloeren begrijpen we dat uw nieuwbouwproject een belangrijke investering is en we zijn toegewijd om u de best mogelijke service te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomappartement.


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
    Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.