Houten vloeren van Issa Vloeren blijven een leven lang mooi. Als jarenlang intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten, kunnen wij jouw houten vloer schuren of een algehele renovatie verzorgen. Dat is een stuk goedkoper dan wanneer je een compleet nieuwe vloer laat leggen! Je parket krijgt weer een mooie uitstraling en kan weer jaren mee.

Een houten vloer schuren

Na een aantal jaren gebruik zullen er op je parketvloer ongetwijfeld krassen, strepen en deukjes zijn ontstaan. Het grote voordeel van parket is dat dergelijke beschadigingen in de meeste gevallen prima hersteld kunnen worden, zodat de vloer weer mooi wordt. Dat begint met het grondig schuren van de houten vloer. Hiervoor maken we gebruik van de meest moderne schuurmachines. Er gaat meestal nog geen millimeter van de toplaag af. Onze ervaren parketteurs zijn hier volledig in getraind en zullen ervoor zorgen dat er geen schuurstrepen ontstaan.

De kleur en afwerking van je houten vloer

Naast het feit dat krassen en beschadigingen verwijderd kunnen worden, biedt het schuren van je houten vloer ook de mogelijkheden om een andere kleur en bewerking te kiezen. Op die manier kun je je interieur een compleet nieuwe uitstraling geven! Vooral bij eiken vloeren heb je een breed scala aan duurzame mogelijkheden. Voorafgaand aan het schuren kun je desgewenst de kleurstalen van onze oliën in de winkel komen bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van hoe jouw geschuurde houten vloer er straks uit komt te zien. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van olie en hardwax. Wil je liever een gelakte vloer? Met een glanzende of matte uitstraling? Uiteraard is dit ook een optie.

Houten vloer schuren en afwerken? Kom langs bij onze showroom!

Overweeg je een renovatie van je houten vloer? De adviseurs van Issa Vloeren kunnen beoordelen of jouw houten vloer schuren en opnieuw afwerken de moeite waard is. Kom eens langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Vraag een offerte aan of laat onze medewerkers geheel vrijblijvend een offerte bij u thuis opmaken.


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
    Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.