Floorify

Floorify

Rigid PVC Vloeren

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 
Floorify rigide vinyl vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

WATERVAST

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

COMFORTABEL

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.  Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer

Onderdelen 11 tot 15 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Floorify Chanterelle F011

  De Floorify Chanterelle is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Chanterelle is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Chanterelle geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Chanterelle is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Cider F018

  De Floorify Cider is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Cider is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Cider geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Cider is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Coconut F051

  De Floorify Coconut is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Coconut is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Coconut geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Coconut is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Cognac F019

  De Floorify Cognac is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Cognac is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Cognac geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Cognac is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Cohiba F021

  De Floorify Cohiba is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Cohiba is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Cohiba geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Cohiba is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie

Onderdelen 11 tot 15 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5