Wij staan voor je klaar! Onze service gaat gewoon door, alleen doen we het net even anders.

Helaas moeten ook wij de deuren van onze winkels tijdelijk sluiten. Maar gelukkig kunnen wij je wel van dienst blijven. Je kan bij ons gewoon terecht voor al je vragen en antwoorden. Wij zijn gewoon dagelijks bereikbaar tijdens onze openingstijden via de telefoon, mail  WhatsApp en Instagram.

Natuurlijk is het heel moeilijk om een vloer uit te zoeken via een foto daarom roepen wij de gratis sample service in het leven. Je kan bij ons dagelijks terecht om je samples en monsterborden af te komen halen. Red je het niet om langs te komen? Geen nood, wij brengen de samples dan bij je langs!

Showroom aan huis

Een afspraak in de showroom maar dan anders! Je maakt online of per telefoon een bel of Facetime afspraak. Wij zullen dan alle wensen en opties met je doornemen. Wij nemen je mee door onze inspirerende winkels om de beste mogelijkheden te bekijken. Na het uitzoeken van je vloer kunnen wij de monsterborden bij je thuis afleveren of je komt ze tijdens onze openingstijden afhalen.

Wil je graag een inmeet of oriëntatie afspraak maken bij je thuis. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Onze adviseurs staan dagelijks voor je klaar om de huidige of nieuwe situatie te beoordelen of hier een offerte voor te maken. En geen zorgen, alles is vrijblijvend!

De legservice en levering van onze vloeren

Indien je ervoor hebt gekozen om de vloeren door Team Issa te laten uitvoeren zullen deze afspraken onveranderd blijven. Ons Team werkt in deze tijden harder als ooit tevoren om iedereen te voorzien van een mooie vloer. Wel vragen wij je om ons zoveel mogelijk alleen te laten in de woning. Ook andere werkzaamheden in de woning kunnen ten tijde van onze legservice niet plaats vinden.

Indien je ervoor hebt gekozen je vloer te laten bezorgen, vindt de levering van je nieuwe vloer, zonder tegenbericht, plaats in de overeengekomen leverweek. Dit houdt in dat onze bezorgdienst op de aan jou gecommuniceerde datum de vloer komt leveren.

Openingstijden Issa Vloeren

Onze vloeren winkels in Alkmaar en Amsterdam blijven gewoon geopend voor het afhalen van je stalen of samples. Check onze winkel pagina’s van Alkmaar of Amsterdam voor de openingstijden.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.