Bij Issa Vloeren nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in het contact dat we met onze klanten hebben. Graag informeren we je wat dit voor effect heeft op de verschillende momenten waarop je met ons in aanraking komt.

Het bezoek aan onze vloerenwinkels

De adviezen vanuit het RIVM en de overheid hebben voor ons de hoogste prioriteit. Dit kan ervoor zorgen dat het winkelbezoek wellicht iets anders verloopt dan je van ons gewend bent. We willen je verzoeken om met maximaal 2 volwassenen tegelijk naar de winkel te komen. Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die we bij Issa Vloeren treffen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus en de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers in de winkel staat dan ook voorop! Gelukkig zijn al onze winkels ruim van opzet, en is het goed mogelijk om voldoende afstand te nemen van onze medewerkers en onze andere klanten. Je kunt dan ook gerust een bezoek aan onze winkels brengen.

Bij binnenkomst van onze winkel vragen wij je handen te desinfecteren bij de ingang of je handen te wassen in onze loungecorner.

De levering van vloeren

Indien je ervoor hebt gekozen je vloer te laten bezorgen, vindt de levering van je nieuwe vloer, zonder tegenbericht, plaats in de overeengekomen leverweek. Dit houdt in dat onze bezorgdienst op de aan jou gecommuniceerde datum de vloer komt leveren. Tijdens de levering houden we de richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Dit houdt onder meer in dat we geen handen schudden en gepaste afstand houden.

Indien je zelf symptomen van het COVID-19 virus hebt of thuis in quarantaine zit, willen we je vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met onze winkel over de legservice. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de levering van de vloeren door te laten gaan. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing rondom de levering.

De legservice van onze vloeren

Indien je ervoor hebt gekozen om de vloeren door Team Issa te laten uitvoeren zullen deze afspraken onveranderd blijven. Ons Team werkt in deze tijden harder als ooit tevoren om iedereen te voorzien van een mooie vloer. Wel vragen wij je om ons zoveel mogelijk alleen te laten in de woning, gezinsleden kunnen dan ook niet aanwezig zijn als wij onze werkzaamheden uitvoeren. Ook andere werkzaamheden in de woning kunnen ten tijde van onze legservice niet plaats vinden.

Indien je zelf symptomen van het COVID-19 virus hebt of thuis in quarantaine zit, willen we je vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met onze winkel over de legservice. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de legservice van de vloeren door te laten gaan. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing rondom de levering

Openingstijden Issa Vloeren

Onze vloeren winkels in Alkmaar en Amsterdam blijven gewoon geopend conform de gebruikelijke openingstijden. Check onze winkel pagina’s van Alkmaar of Amsterdam

Samen zijn wij sterk!