Zwarte PVC vloer

Wil je echt een statement maken met je interieur? Dan kies je voor een zwarte vloer. Issa Vloeren laat je graag kennismaken met een indrukwekkende collectie zwarte PVC vloeren: stijlvol, duurzaam én betaalbaar!

Waarom een zwarte PVC vloer?

Met een zwarte vloer kun je prachtige contrasten realiseren – met witte muren, maar ook met lichtgekleurde meubels of vloerkleden. Zwarte vloeren lenen zich uitstekend voor moderne, minimalistische en art deco interieurs. Een zwarte houten vloer, die een stoer en tegelijkertijd warm effect creëert, kan ook fantastisch staan in een vintage of industrieel interieur. Dat gezegd vereist een echte houten vloer wel het nodige onderhoud. Een zwarte PVC vloer is dan een geweldig alternatief! Bovendien zijn PVC vloeren zeer geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

Ons assortiment zwarte PVC vloeren

Zwarte PVC vloeren zijn bij Issa Vloeren verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een zwarte PVC vloer die wat betreft look en feel vrijwel niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Maar je kunt ook gaan voor een vloer uit onze PVC Tiles serie; een geweldig alternatief voor een authentieke tegelvloer. Wij leveren uitsluitend zwarte PVC vloeren van kwalitatief hoogwaardige merken zoals Quick-Step en Moduleo, aangevuld met onze eigen Issa Selected vloeren. Er is dus volop keus voor elk interieur!

Zwarte PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

De aanschaf van een PVC vloer is een investering waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Wil je een weloverwogen keuze maken, dan raden we je aan om gewoon langs te komen bij een van onze showrooms. Issa Vloeren is gevestigd in Amsterdam en Alkmaar, waar je op je gemak de verschillende mogelijkheden van dichtbij kunt bewonderen. Uiteraard zijn onze vloerspecialisten je ook graag van dienst met een persoonlijk advies!