Zwarte gietvloer

Met een zwarte gietvloer kun je echt een statement maken! Gietvloeren in zwart worden steeds populairder in onder andere badkamers en keukens, maar je kunt een gietvloer natuurlijk ook in je hele woning doortrekken om een stijlvol geheel te creëren. Ontdek de uiteenlopende mogelijkheden van een zwarte gietvloer bij Issa Vloeren en laat je inspireren!

Waarom een gietvloer in zwart?

Zwarte vloeren zijn enigszins omstreden, omdat men vaak denkt dat ze een ruimte kleiner laten lijken. Maar wanneer je een zwarte gietvloer combineert met lichtgekleurde wanden en zorgt dat de ruimte op de juiste manier verlicht wordt, kun je bijzonder stijlvolle, elegante effecten realiseren.

In een ruimte waar wit overheerst, kun je met een zwarte gietvloer bijvoorbeeld een schitterend contrast creëren. Zwarte gietvloeren zijn fantastisch in minimalistische, moderne, industriële en niet te vergeten art deco interieurs.

Ons assortiment zwarte gietvloeren

Bij Issa Vloeren heb je keuze uit gietvloeren in verschillende stijlvolle zwarttinten, van antraciet tot donkergrijs en van zwartbruin tot gitzwart. Ook wat betreft de afwerking kun je alle kanten op. Zo kun je kiezen voor een matte of juist een glanzende afwerking. Al onze gietvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een bijzonder lange levensduur.

Als je een zwarte gietvloer toch iets te heftig vindt, neem dan eens een kijkje bij onze grijze gietvloeren. Ook een bruine gietvloer kan een prima alternatief zijn.

Zwarte gietvloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Issa Vloeren laat je graag zien wat voor geweldige effecten je kunt bereiken met een zwarte gietvloer. We willen je dan ook graag uitnodigen om langs te komen bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Uiteraard kun je hier ook advies inwinnen bij onze deskundige vloerspecialisten. Heb je de knoop doorgehakt en een mooie zwarte gietvloer uitgekozen? Ons professionele legteam staat dan voor je klaar om jouw nieuwe vloer op vakkundige wijze aan te leggen.